Õppejõu väljakutse 6- valla tagasiside ja järeldused

Hei-hei! Eelmises postituses esitlesime teile oma ideed, mis võiks aidata parandada elanike kaasatust valla tegemistesse. Avame teile natukene ka telgitaguseid, kuidas selle ideeni jõudsime ning mis üldse valla esindajad sellest ideest arvavad. 





Ideeni jõudsime me tegelikult üpris kiiresti. Kõigepealt aitas mitmeid erinevaid häid ideid genereerida workshop, mille praktikumis läbi viisime, kasutades negatiivse ajurünnaku tehnikat (sellest saate pikemalt lugeda siit). Praktikumis saime kuulda ka teiste meeskondade ideid meie probleemi lahendamiseks. 

Kuna tuli välja valida ainult üks idee kõigi nende erinevate lahenduste seast, siis otsustasime oma tiimiga teha veel lühikese ajurünnaku, kus kõik said avaldada oma arvamust, tuues välja erinevate ideede plusse ja miinuseid. 




Kokkuvõttes saime aru, et kõik need eraldiseisvad lahendused saaks ellu viia üks kindel inimene - valla kommunikatsioonijuht. Niisiis otsustasimegi teha vallale ettepaneku palgata kommunikatsioonijuht. Kõige olulisem faas idee leidmiseks oli esimene ajurünnak, kus tekkisid mitmed head variandid, kuidas võiks probleemi lahendada. 

Meie klient ehk Vald jäi meie presentatsiooniga rahule. Nad tõdesid, et on ka ise korduvalt mõelnud samas suunas ja peavad ka meie leidudele tuginedes taaskord tõdema, et muud moodi edasi minna ei saa. 

Küll aga oli meie töö peamine lisaväärtus suurem tagasiside ja suund just nooremale generatsioonile ja õpilastele. Kuidas nende poole pöörduda, kuidas nendega suhelda ja kuidas kaasata just neid rohkem avaliku sektori infovälja, et tekitada potentsiaalset huvi juba varajases staadiumis. 

Kindlasti saavad nad meie poolt leitud ja välja pakutud konkreetseid ideid realiseerida ja värske vaatenurk on just see, mida iga organisatsioon aeg-ajalt vajab.

Kuna valla esindajad jäid meie idee ja põhjendustega rahule ning hindasid seda väga kõrgelt, siis arvame, et see ülesanne õnnestus meil edukalt. Järgmisel korral prooviksime kindlasti mingit teist loovustehnikat ning ehk julgeksime ette võtta ka mõne palju keerukama probleemi. Hea tiimitööga ei jää ükski probleem lahenduseta!




Kommentaarid

Populaarsed postitused