Õppejõu väljakutse 5- lahendus probleemile

Tere taas! Oleme jõudnud nii kaugele, et nüüd saame hakata probleemile lahendust välja pakkuma. Ehk siis tänane õppejõu väljakutse oligi idee esitlemine teile.

Cómo generar buenas ideas para crear contenido en Redes Sociales | Social  BlaBla

Eks ikka valla elanike vähene kaasatus valla arutellu ja otsustesse. Kui soovid natuke endale meelde tuletada, et mis me täpsemalt sellest probleemist kirjutasime, klikka sellele lingile: https://loovusjainnovatsioon.blogspot.com/2022/02/probleemide-leidmine.html. Kui aga oled juba kursis ja tunned, et meelde tuletada ei soovi, siis saame pakkuda välja meile kõige meelepärasema loovustehnika kasutamise tulemusel saadud lahenduse (kui sa mainitud loovustehnikaga veel kursis ei ole, siis klikka siia ja vii ennast kurssi: https://loovusjainnovatsioon.blogspot.com/2022/03/oppejou-valjakutse-3-loovustehnika-ja.html).

Mis me välja mõtlesime? 

Meie leidsime, et parim lahendus antud probleemile oleks palgata kommunikatsioonijuht. Tema ülesanded võiksid olla muuhulgas vallalehe informatiivsemaks muutmine, ühisürituste ja avalike arutelude korraldamine, live ülekanded sotsiaalmeedias ja teles, infoliini loomine ja selle töö korraldamine, valla Facebooki grupi haldamine ning muude sotsiaalmeedia kanalite kaudu valla info jagamine ja elanikega suhtlemine. Tänu sellele lahendusele oleksid valla elanikud rohkem kaasatud vallaellu ja otsustusprotsessidesse ning nad oleksid infoväljas. See ühendaks valla selle elanikega ning kõik oleks õnnelikumad. 


Meie poolt kõik. Soovid kommenteerida meie ideed või pakkuda välja oma versiooni? Meie oleme üks suur kõrv. Kohtumiseni juba järgmisel korral.

Kommentaarid

Populaarsed postitused